fredag den 4. juni 2010

Taylor Momsens stil-transformation

En meget ung og uskyldig Taylor Momsen

Kjolerne er blevet kortere og makeuppen kraftigere.

16 år og brysterne helt oppe under hagen, med mere makeup end Marilyn Manson.

"Good artists copy, great artists steal" stod der på væggen af min vens kontor og i anledningen af min træthed efter en sjov Distortion-fest igår samt tidspres idag, har jeg tyvstjålet dagens indlæg fra RedCarpetFashionAward.com.
Jeg syntes hendes indlæg om Taylor Momsens stil-transformation var ret genial. Taylor startede ud på den røde løber i 2007, som en uskyldig teenager i ballerinaer og søde sommerkjoler og ender som den vildeste goth-sexkittin med læder, lingeri, røde læber og masser af attitude.

Noget af en stil-transformation!

8 kommentarer:

i love sagde ...

HERLIGHET! her har vi forandring ja! veldig morsomt å se, mens vi andre kan skjemmes over tidlig ungdomskole-bilder, har hun dem virkelig foreviget for alltid!


elsker bloggen din!<<<3 iifashion.blogspot.com

Jazz sagde ...

Altså jeg tænker hun er jo kun 16 år! Hun ser jo pisse godt ud, men for min skyld kunne hun have blevet lidt længere i sin rock-chick-fasen.
I øvrigt Sidsel, så tager jeg jo af sted i morgen, men vi må lige ses når jeg kommer hjem.
Knus
Jazz

Ann-Sophie sagde ...

Det må man sige.. Åh, det er sikkert et spørgsmål om personlig smag, men jeg giver nu ikke meget for det der heroin-chic image. Jeg mener come on. Hun ser så sur, syg og tvær ud.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

I love: tusind tak:) Ja heldigvis ser resten af verden ikke vores fashion mistakes!:D

Jazz: ja hun skulle blive i 'mellemfasen' men hun tog ideen lidt for langt ud- især i forhold til hendes alder! Og rigtig god tur - kommer til at savne dig!:)

Ann Sofie: Ja hun gør en dyd ud af at være rigtig teenage-" jeg er da total ligeglad og jeg har lov til at være sur og tvær hvis jeg har lyst.."

DesignOnFashion sagde ...

lækker blog!
www.domefashion.blogspot.com

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Tak:)

Lea sagde ...

Hahaha hvor sjovt at se :) Hun har godt nok ændret sig meget på kort tid. Glæder mig i hvert fald til at hun kommer over sin irriterende teenage-umulige-fase :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja - læste dog et interview hvor hun sagde at hun altid havde haft den rå/vilde stil, men ud fra de første billeder tvivler jeg på det. Ja måske hun bliver mere tålelig når hun kommer ud af den fase - for hun har faktisk stil-potentiale!