mandag den 28. juni 2010

Kirsten Dunst i sød Miu Miu kjole


Min veninde syntes at min 'celebrity-look-a-like' er Kisten Dunst. Jeg kan umiddelbart ikke selv se det, men når jeg ser hende i denne super søde Miu Miu kjole, tager jeg gerne look-a-like titlen på mig!
Der er et let cirkus-tema over farvekombinationen lyseblå, sort, hvid og rød og kjolen har et væld af søde detaljer, som små pufærmer, krave og dameprint.

Jeg vil dog ikke selv finde en billig highstreet version, da jeg syntes at printet og snittet er så kendetegnende for Miu Miu, at jeg ikke vil have en tydelig kopi. Ligesom at jeg aldrig ville gå i kopi af Burberry-printet, LV- printet etc.

5 kommentarer:

i love sagde ...

helt enig! liker ikke tydelige kopier, særlig av trykk og mønster!<3

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja ikke....men det er nok en personlig smagssag!

Sarah sagde ...

Jeg synes det er lækkert når highstreetbutikkerne bliver inspireret af de store designere og laver noget i samme stil - men helt enig i det med Burberry og LV. For det første synes jeg at det er grimt i forvejen (undskyld), og for det andet synes jeg at knockoffs ødelægger mærkernes eksklusive image.. Jeg kan ikke kende forskel på en ægte og en fake (fordi jeg aldrig har interesseret mig for forskellen), så jeg tror alligevel altid at det er fake. Det er lidt sørgeligt :)
Undskyld for lang kommentar.
- Sarah :)

sukkerstads.blogspot.com/

Sidsel/modeogmyter sagde ...

En kommentar kan aldrig være for lang!:)
Ja jeg er også vild med når highstreet tager inspiration...men ikke når det er tydeligt kopi af prints. Især fordi print er en stor del af mærkets brand og det ødelægges nemlig når det kopieres i et væk. Men en stil eller en form kan godt 'kopieres' uden at det er en så tydelig reference til et brand.

Sarah sagde ...

Godt :D
Nemlig. Helt enig :) Det er et varemærke, og skal forblive eksklusivt.
Men det er fint med snit osv :)