søndag den 2. maj 2010

Mon Det Ligger I Generne At Være Cool?

Lourdes har tydeligvis arvet sin mors sans for mode, og ikke mindst hendes "coolness"-gen, de er jo som to dråber vand.
Jeg syntes, at de er et virkelig velklædt mor/datter-par. Madonna er alderspassende klædt (chok!), i en lækker trenchcoat, og meget luxuriøse pumps.
Lourdes har en sexet og lækker detaljerig kort kjole på, men nedtoner det sexede, med en fed læderjakke og cool combatstøvler.
Begge har diskret make-up på og skinnede Hollywood-hår.

6 kommentarer:

A Shopaholic is loose sagde ...

Det må ihvertfald være nice at bo sammen med så super chic et stil-icon!

Lourdes kan vel nærmest ikke fejle, når hun har fået det ind med modermælken! ;0)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja rimelig nice:) Nej man kan ikke fejle med Madonna som mor, og hun klarer det da også ret godt - især men tanke på hendes unge alder.

BetinApple sagde ...

jeg synes måske bare Lourdes er lidt for voksent klædt til hendes alder? ellers husker jeg hende som yngre end hun er - er hun ikke kun 13-14? og så er der altså et eller andet med de øjenbryn.

Men Madonna ser strålende ud, synes jeg!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Googlede lige hendes alder og du har ret, hun er kun 14 år, og hun klæder sig helt sikkert ældre, hun hun er. Men syntes faktisk ikke at det er så slemt, som man kunne frygte (Fx. Britney da hun var 15 år ). Og hendes øjenbryn syntes jeg er fantastiske, men det er jo helt sikkert en smagssag!:) Men syntes altid, at det er sjovt når nogen ikke er enige med mig:)

BetinApple sagde ...

^helt sikkert, verden ville da være kedelig hvis vi altid var enige :D

men ja, hun er self. ikke lige så slem som Brit, men synes staidg det måske er liiige voksent nok. men sådan er det vel med hollywood børn.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja generelt når jeg laver indlæg, må jeg tage udgangspunkt i at vi taler om Hollywood (jf. Jessica Biels indlæg) - for i den "virkelige" verden klæder hun sig helt sikkert for modent!