fredag den 7. maj 2010

Hvem gør det bedst? Gwen eller Christina?


Christina Aguilera og Gwen Stefani er begge musiske mødre, men normalt har de ellers kun det blonde hår og de røde læber til fælles. Men indenfor få dages mellemrum har de dog vist sig i meget ens rock-chick outfits. Men hvem gør det bedst?
Christina er meget klassisk "rockchick", med sorte leggings, hvid t-shirt og en sort læderjakke- og selvfølgelig røde læber.
Gwen tager det klassiske rock-chick-look og giver det et element af elegance, med sorte silke haremsbukser og super elegante og lækre sandaler (jeg tænker Givenchy).
Selvfølgelig vinder Gwen, da hun er dronningen af rock-chicks!

8 kommentarer:

onslowcrescent sagde ...

Jeg må indrømme, at selvom jeg elsker Christina Aguilera(!!), så syntes jeg at Gwen Stefani gør det bedst i denne duel ;)

XOXO
onslowcrescent
http://onslowcrescent.blogspot.com

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja musisk hælder jeg også mere til Aguilera - jeg er certificeret poptøs når det gælder musik- men på mode-fronten er jeg klart mere fan af Gwen:)

onslowcrescent sagde ...

Lige mine ord ;)

XOXO
onslowcrescent

Fashion Illusion sagde ...

Klart Stefani:)
/ Sanie Fashion Illusion

Fashion Nicotine sagde ...

OMG the shoes from gwen!! I want!!

A Shopaholic is loose sagde ...

Usch, den er svær! Synes rigtigt godt om Aguileras Evil-top! ;0)

Meen, Stefani passer bedre stilen og så har hun de lækreste pants! Yay... ;-D

Hugs fra
A Shopaholic is loose

Sidsel/modeogmyter sagde ...

@ Fashion Illusion: Så er vi enige:)
@Fashin Nicotine: Ja skoene er for lækre - helt klart sommerens musthaves (hvis man forestillede sig, at man havde pengene til dem)!@ ASIL: Ja Auilera gør det egentligt godt, hendes halskæder er også ret fede, men Gwen er bare bedre:)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Hey Fashion Nicotine, just notice that you wrote your comment in english - so yes the shoes a fantastic - and they are diff. the shoes-musthave for this summer!