mandag den 5. april 2010

Ugens HOT or NOT

SO-SO
Altså Charlize Theron er jo en godte af dimensioner og hendes 70'er disco kjole er en skøn party-dress, hvis farvenuancer er flotte.
Men hendes make-up trækker virkelig ned. Hun ser meget bleg ud; med blege læber, blege kinder og .....røde øjne? Hvem tager rød øjenmake-up på til blege læber - så vil man da altid se syg og/eller ond ud. Hmm..

HOT:
Jennifer Aniston tager aldrig de store mode-chancer. Hun går i, hvad der klæder hende, og det behøver ikke at være en dårlig ting. Hun ser skøn ud og naturlig ud - hvilket er hendes signatur-look. Good for her! (modsat en vis anden Friends skuespiller på tv, som ser frygtelig botox'et ud.. ahem Courtney)

NOT:
Ja jeg ved godt at det er at springe over hvor gæret er lavest, at sætte Lindsay Lohan på NOT-listen. Men jeg MÅTTE bare gøre det - prøv at se hende for hulen da!
Er der andre end mig, der kan huske 'The Simpsons' afsnittet hvor Homer vil være så tyk som muligt, og han går rundt i en blomstret Mumu-kjole? Jep Homer og Lindsay har samme kjole på - så ved man, at man har lavet en fashion faux pas!

HOT:
Jeg er vild med Nicole Ritchies hverdagsstil. Kort sort nederdel, en grå sweater, herresko, Balenciaga taske og som prikken over i'et: et rødt tørklæde. Sådan!

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Det må være al den weed jeg røg nede i Amsterdam der gør at jeg stadig hallucinerer en smule, for jeg synes faktisk ikke at Lohans outfit er helt skidt endda :P
Okay, det er ikke det smukkeste i verden, men i det mindste ser hun da lidt sund ud - det kunne så måske skyldes kjolens pasform? :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha, ja jeg tror at man bliver nødt til at ryge lidt fjolletobak, for at syntes, at Lindsay ser godt ud her:D
Ej måske er jeg også lidt hård imod hende fordi jeg associationer til Homer Simpsons - lidt tarveligt, når hun, som du påpeger, ser frisk og glad ud (trods dårlig pasform).