mandag den 19. april 2010

Hvem gør det bedst, Britney eller Alexa?


Okey den overskrift var selvfølgelig en joke. Men det var for at vise, hvorfor jeg egentligt ikke har været så vild med tanken om cut-off denimshorts. Jeg har Britneys måde at bære dem på, indprintet i min hjerne.
Især da hun var "crazy" og kastede frappuccino'er i hovedet på papparazzierne, barberede sig skaldet, og havde ultra korte denimshorts på imens - med inderlommen hængene ud for neden. Nøj det var grimt. Jeg har valgt et mere nyligt billede, hvor hun har kroppen til at bære dem - hun har jo forbedret sig.
Nej Alexa Chung viser, hvorfor jeg har valgt at klippe et par gamle jeans om til shorts. De højtaljede denimshorts bliver opgraderet fra 'white trash' til 'de luxe', med skjorte, sorte tights, blazer og lækre sko. Præcist som jeg har tænkt mig, at bære mine nye shorts.

3 kommentarer:

Lea sagde ...

Bahahaha! Min første tanke var også, at det da måtte være en spøg :D
Men ja, i det mindste har Britney kroppen til det nu - så mangler hun bare et make over! Desperately!!

Malene-Liv sagde ...

Du har så ret! Hold da op hvor er Britneys afklippede shorts dog alt for korte og bare slet ikke rigtige.
Det er sjovt at se hvordan noget vi stort set alle sammen går i kan se så forkert ud:)

//Malene-Liv
www.malenesliv.blogspot.com

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja Lea - make-over nuuuu - se det ville være et comeback af propertioner (eller kan man kalde det et comeback når hun aldrig har haft stil?)
Ja det er sjovt med forskellige mennesker og forskelligt resultater - sådan har jeg det med skinnende fake læder gemacher i DK - til nogen JA! andre NEJ!:)