onsdag den 14. april 2010

Gallafest i kongehuset


Okey hvis jeg skal have en blog, som er fyldt med tacky celebrity mode-sladder, så må kongehuset simpelthen også repræsenteres!
Og i anledningen af Dronningens 70 års fødselsdag (hip hip hurra!) var der gallafest i kongehuset igår.
Meeeen skuffelsen var stor, da jeg så de tre kvindelige repræsentanter for det danske kongehus - gaaab hvor er de kedeligt klædt.
Maries hvide kjole har en virkelig dårlig pasform over brystet og de lange ærmer giver kjolen et gammeldags udtryk. Stilmæssigt står hun generelt i Marys skygge.
Marys røde kjole sidder perfekt og farven er lækker til hende, men den er alt for simpel og dens design er direkte kedeligt. Når kongehuset er så dyrt, kan de i det mindste give os nogle smukke kjoler at se på.
Dronningen vil jeg ikke noget negativt om, for det er jo hendes fødselsdag. Smykkerne er vidunderlige - kun en dronning kan bære så voldsomme og mange smykker på én gang - så hurra for det!

3 kommentarer:

Lea sagde ...

Du har helt ret i dine observationer - Marie står altid i Marys skygge og hendes kjole er skrækkelig, jeg aner ikke hvad hun tænkte på (eller hvad hun overhovedet laver i vores kongehus.. Golddigger), Mary er hot (om end lidt kedelig) og Dronningen er jo blinged out!
Det første jeg lagde mærke til i går var netop dronningen og hendes funklende stil.
Det fede ved at være dronning må da helt sikkert, være at man kan gå med så mange diamanter uden at det på nogen måder bliver for meget :D
Tag noter, Hollywood!

Lea sagde ...

Så du i øvrigt Lene Espersen? Hun havde jo desperat brug for en stylist :p

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja generelt er de danske politikere meget ringe klædt når de skal til disse gallamiddagen - og Lene Espersen er ingen undtagelse!:D