lørdag den 13. marts 2010

X-factor: En anmeldelse af lidt og hvert

Jeg ser ikke X-factor hver fredag, men når jeg gør så er det 100 % - en masse disskuteren med veninden og råben af fjernsynet. Så jeg syntes lige, at jeg ville dele mine meninger med jer kære læsere. Mest om kjolerne - men også lidt galde om danskernes musiksmag.

Jeg syntes Anna gjorde det FANTASTISK i går. Hun gik totalt ind i sangen og var bare en DIVA af karat. Hun fortalte en historie, mens hun sang og dét er talent.
Modsat min veninde, syntes jeg hendes helt glatte hår var virkelig lækkert og cool.
Derimod forstår jeg ikke, at stylisten ikke kunne finde en kjole, der skjulede hendes 'muffin top'. Vi har den allesammen, men man skal altid klæde sig, som om man ikke har. Men mest øv til at hun røg ud.

Her ser vi så dem, som jeg syntes skulle ryge ud: The Fireflyes (bare navnet -ugh!). De er så keeeedelige og intetsigende. Hvor er deres kant og personlighed? Jeg forstår simpelthen ikke, at Anna skulle ryge ud før dem.
Ud over, at vi skal drukne i krøllet barbiehår (igen - hvad med noget, der skiller sig bare en lille smule ud?), så var de faktisk rigtig velklædte i går. Især kjolen med fjernederdelen er super skøn.
Og stakkels Signe Muusman hun kan bare ikke lykkes i dette program. Altså rent garderobemæssigt. Hvad sker der for denne hæslige blå sag - hun er ikke med i Avatar for hulen da. Og i stedet for at skjule hendes 'jeg ammer' bryster, hvorfor så ikke fremhæve dem og vise dem stolt frem - smagsfuldt selvfølgelig.

Damn hvor ser Pernille bare lækker ud. Palietter fra top til tå har aldrig set så godt ud. Måske fordi hun har opdateret looket med et bredt læderbælte, som fremhæver hendes talje på skønneste vis.

Tine ser ligeledes lækker ud - flot for en 16 årig teenager. Jeg er vild med det græske gudinde-look. Er dog mindre vild med det lange falske hår - det er virkelig svært, at få falsk hår til at se godt ud. Men alt i alt en sand godte.

4 kommentarer:

Lea sagde ...

Jeg er næsten helt enig.
Jeg fatter ikke, hvordan Anna kunne ryge ud - hun var også helt sikkert min favorit i går, og Fireflies er - som du også siger - SÅ kedelige og ordinære. Gab!
Faktisk havde jeg lidt håbet på at enten de eller Tine ville ryge ud - er totalt træt af dem.

Og hvad angår stylingen, så tænker jeg nærmest hver uge, at de da må have spist søm :P

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha ja jeg ved heller ikke hvad der sker med stylingen - Lise Rønne var ret originalt stylet sidste år. Men de har fyret den stylist?
Ja jeg syntes Fireflies er så kedelige, at jeg ikke engang kan stave deres navn rigtig i indlægget:D

Jazz sagde ...

Hehe, lige på pletten!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Thanx Jazz:)