mandag den 8. februar 2010

Ugens HOT or NOT

SO-SO
Pink går normalt i rocket tomboy tøj, men her har hun sluppet sin indre rockabilly løs. Jeg syntes at Pink kan bære denne meget feminie stil, fordi vi alle ved at hun er en ægte badass! Jeg ville aldrig selv vælge disse farver, og jeg er heller ikke helt vild med skoene (matcher for meget), så derfor bliver det 'kun' en SO-SO for Pink. Men skønt at se, at hun eksperimentere med sin stil.


HOT:
Ikke alle vil være vild med Lauran Conrads gule frakke - men det er jeg. Jeg er vild med den store krave og med jakkens kjolesnit. Den gule farve klæder Lauran, og de røde læber er en skøn kontrast farve.


NOT:
'Less is more' er der ikke noget der hedder for Beyonce. Denne røde kjole har simpelthen for meget kørende på én gang: stor sløjfe, bredt skulderparti, lag-på-lag effekt OG en gennemtrænge rød farve. Og Beyonces posering hjælper altså ikke på det: "se min kjole, den er rød, som en postkasse".


I CAN'T DECIDE:
På den ene side ligner det, at Ciara har strippet en lyserød bamsebjørn, og lavet en jakke af pelsen. Imens kæmper shortsene og de langestøvler en desperat kamp om opmærksomheden. Der foregår altså en masse ting på én gang i dette look.
Men dette er alligevel Givenchy Couture, og jo længere tid jeg ser på billeder, jo mere tiltaler det mig. Shorts er jo lækre og denne plyskappe er en fed erstatning for en ægte pels. Lange støvler er jo heller ikke af vejen, så jeg er stadig ubestemt på dette look.

8 kommentarer:

Erin W. sagde ...

Great picks, Lauren's coat is gorgeous!! And Ciara's look...definitely too much going on, but I am digging the shorts...alone. haha

Liv sagde ...

Enig med Erin, er vild med Laurans jakke ;)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja jeg er også vild med hendes jakke - selvom gul generelt er en svær farve at arbejde med. Og Ciara HAR for meget kørende på én gang haha!

Erna Lola sagde ...

Er helt enig med din HOT! Frakken er så fed, og det er skønt at se, at den gule farve er tilbage.

Din NOT er jeg også enig i. Den kjole minder mig om noget man kan købe på markedet Sydpå..

E

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja er også overrasket over at se den jakke på Lauran Conrad - hun plejer at have en meget L.A style- som er meget sikker/kedelig.

Beyonce har muligvis også købt kjolen et sted sydpå - bare nok ikke et sted vi andre har råd til. Men det gør den ikke pænere:)

Kristiane sagde ...

Elsket fargen på L.Conrad's jakke..

Gøy blogg du har her!
:)

BetinApple sagde ...

er gennemgående enig med dig ;b LC ser rigtig godt ud.

Synes dog at pinks nederdel skulle være lidt kortere, den der længde funker bare ikke for hende (den funker generelt ikke for særlig mange)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Tak Kristiane:)

Ja BetinApple, den længde gør hendes ben til nogle små bette nogen:)