mandag den 15. februar 2010

NOT: Zulu Arwards 2010

Jeg syntes faktisk, at der var rigtig mange velklædte danskere til dette års Zulu Awards, og der var ingen som virkelig var dårlige. Men disse tre, mener jeg imponerede mindst på den røde løber.
Stine Kronborg
Hun giver den altid fuld gas på den røde løber og det er fedt. Men det er sjældent helt kønt. Den sorte kjole med det store skørt, er faktisk super fed. Men resten af stylingen falder ikke i min smag. De store støvler ødelægger, at kjolen faktisk har en original længde- et par stilletter ville være meget bedre til. Og håret - don't get me startet! Og hun bliver da snart kvalt af den halskæde.
Mia Lyhne Fed
At være højgravid på den røde løber, er ingen undskylding for ikke at ligne en ægte filmdiva. Husk tilbage til Cathrine Zeta-Jones, da hun vandt en Oscar højgravid.
Mia mangler i dén grad nogle farver i dette outfit - hun ser fuldstædig forvasket ud. Og ja 'work the boobs', men gør det elegant. Fx. med en lækker sort blonde-bh, og ikke en gul sag, som clasher med den sorte kjole og beige blazer.
Og pasformen på den blazer er da helt hen i vejret - hun har jo ikke gorilla-arme, selvom man godt kan blive i tvivl her.
Anna David
Proptrækker krøller (please rod lidt op i håret) og en guld lamé jakke. Hvis det endelig skal være r'n'b lækkert, hvorfor så ikke gøre det 100 %. Dette virker bare lamt og kedeligt.
Billeder hentet fra Msndk/starlounge.com

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stine Kronborgs sorte nederdel og top er fra det danske luksus mærke BORCHER.

www.borcher.net
Sort, dramtatisk og eventyr.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Jamen den er også fin, PR-dame fra BORCHER:)