mandag den 1. februar 2010

Ugens HOT or NOT

NOT:
Okey jeg vil gerne starte med at rose Britney: Hendes hår ser rigtig godt ud. Lækre krøller, skinnende, og i en pæn farve (hun plejer at være enten platinblond eller sort - ingen af delene er gode). Ud fra dette billede, ser hendes make-up ligeledes naturlig ud. Dette er et stort fremskridt for Britney.
Men hun er altså ikke Madonna - så gymnastikdragten med et mygge-net over holder bare slet ikke. Hun har faktisk også netstrømper på - det er bare for meget 'net' på én gang.
Men dejligt at se hende smile.


SO-SO:
Jeg vil virkelig godt kunne lide denne blomstrede Dolce&Gabanna kjole, fordi jeg tror på, at blomster bliver et hit til foråret. Jeg er da også vild med den 1950'er vibe, som Scarlett Johansson udstråler.
Meeeen hun ser altså ret konet ud. Måske hvis kjolen var lidt kortere og hun havde nogle andre sko på (måske nogle farverige satin peptoe istedet?), så ville det være mere moderne og gennemført.


HOT:
Det er vist på tide, at jeg har Alexa Chung på HOT-listen. Her er hun i en hvid Chanelkjole (I die!) med hendes 'signature' sorte strømpebuker. Men det jeg er allermest imponeret over er, at hun får Chanels træsko -plateaustøvletter til at se vildt fantastiske ud.
Da jeg så dem på runway'en tænkte jeg: "no-way"! Men det trækker jeg helt sikkert tilbage. Deres grove udtryk passer perfekt til kjolens og Alexa's sødme. Skøøønt.

4 kommentarer:

Emilie sagde ...

Jeg er helt enig, alexa er skøn - kunne godt tænke mig hendes garderobe! to die for.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja hun har en super fed garderobe - men hun bærer nu også tøjet rigtig godt - med en afslappet britisk attitude:)

Zanah sagde ...

Great post & lovely blog :) Mon Mode Blog

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Thank you Zanah. Your blog is very cool - great style:)