mandag den 22. februar 2010

Ugens HOT or NOT

NOT:
Hvis jeg skal starte med det positive, så er Lindsay Lohans røde sko 'to die for'. Jeg er også glad for at hun er gået væk fra det platinblonde hår - men hvad sker der for denne frisure, eller nærmere ikke-frisure? Kjolens materiale ligner polyester (ugh!), og kjolens form med de små vinger på ærmerne og faldet forneden er ikke flaterende. Og make-uppen er ligeledes alt for kraftig og uden elegance.NOT:
Jeg vil så gerne kunne lide Kelly Osbournes skæve outfit, men det skærer altså frygteligt i mine øjne.
Det klæder hende virkeligt, at hun har tabt sig efter hendes deltagelse i 'Dancing With The Stars' og hun kan faktisk bærer at være platinblond.
Men "jabadabaduuu", hvor ligner hun Fred Flinstones kone - især kjolens ziz-zaz forneden er hæslig!


HOT:
Kate Bosworths røde læber, som smukt bliver gengivet i de røde sko, er en skøn styling detalje. Kjolens nude-farve er lige præcist rigtig til hendes teint og lyse hår.
Hun ser delikat ud og ikke forvasket, hvilket nude-farver til tider kan resultere i. Hun ligner en ægte godte, og hendes halve Mona Lisa smil giver ligeledes pluspoint.

HOT:
Kate Winslets kurver er i en klasse for sig selv, og hun formår virkeligt at klæde sig efter dem. Den sorte satin kjole har paneler af en anden nuance af sort, til at give den perfekte timeglas illusion. Kavalergangen er lige præcis dyb nok til at være sexet, men samtidig elegant. Gulddetaljerne i clutchen og armbåndet giver det rette stref af luksus og glamour.


Kilde: People.com

5 kommentarer:

Lea sagde ...

Jeg må sige, at jeg er godt tilfreds med at Lindsay er gået væk fra sit "jeg-har-proppet-alt-for-meget-coke-op-i-næsen"-look, og at hun for en gangs skyld ser sund og glad og señorita-agtig ud, meeen kjolen er bare ikke vellykket.

Og hvad angår Kelly-pigen, så kunne jeg ikke være mere enig. Jeg ville så gerne elske outfittet, men kjolen er bare skrækkelig!
Jeg aner i øvrigt ikke hvad Jeremy Scott tænkte på med den kollektion. Måske var det bare en spøg, for ikke nok med at kjolen er SÅ afskyelig, så ligner den også et hjemmelavet fastelavnskostume i billigt polyester. :S Skrækkeligt..

Og så må jeg tilføje at jeg virkelig holder af din blog :D

Sl sagde ...

Fabulous reviews! Er helt enig med dig og elsker Kate og Kate! Smukke damer!

www.modebloggen.dk

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Lea, jeg er virkelig glad for, at du kan lide min blog - min dag blev lige lidt bedre af den kommentar!:) Jeg er vild med når designere tager inspiration fra film eller tidsperioder, men 'The Flintstones' - Jeremy altså??

Sl, ja de to Kate'er er SÅ smukke. Winslet har dog samtidig kæmpe talent, så hun er altså lidt sejere.

Chaos sagde ...

Hahaha, jeg skulle lige til at råbe "WIIILMA"... Jøsses, hvor er den sag rædderlig!

Kate Winslet er bare definitionen af en klassisk skønhed. Hendes stil er så minimalistisk og ladylike på den gode måde. Man ser hende ikke lave en "Beyoncé", hvis du kan følge mig..

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja jeg kan godt følge dig - for Beyonce kan godt klæde sig efter hendes figur - nogen gange FOR meget efter hendes figur, især hvis det også er ghettolisiuos samtidigt:) Det ville aldrig overgå Kate!