lørdag den 13. februar 2010

HOT or NOT: Zulu Arwards -2009 (åbenbart)

UP-DATE:
Jeg sidder lige og ser Zulu Awards og finder ud af at jeg har bedømt SIDSTE års award show. Skide flot Sidsel! Nå, men jeg laver selvfølgelig en mere opdateret version af HOT or NOT Zulu Awards, når der er tilgængelige billeder.NOT:
Engelske Claire Ross-Brown spillede sekretær i Klovn. På den positive side er det fedt, at hun giver den total gas og dresser sig op til fest på den røde løber. Alt for mange kendte danskere dukker op i jeans og slasket hår på den røde løber. Som de danske designere, så skal de danske kendte turde at give lidt glamour og kant.
Men jeg kan lige høre Micheal Kors på Project Runway sige:" shiny, red and short - thats equals slutty". Og så sat sammen med en rød outdated halskæde og røde sko - det er meget rødt på én gang.


HOT:
Signe Lindquist mørkeblå kjole har en virkelig fed halsudskæring. Den sorte vifte sammen med hjerteudskæringen er en lækker detalje. Farven klæder virkelig også hendes meget lyse teint og blonde hår - sat skønt skødeløst, men stadigt højt op. Ville dog ønske at kjolen var lidt kortere, således at hendes ben, så længere ud.

NOT:
Igen er det fedt, at Stine Kronbrog ikke er bange for at give den gas. Men det betyder ikke, at æstetikken behøver, at blive smidt ud med badevandet. Med den rigtige styling kunne hendes kjole måske fungere. Meeeen med den make-up (skal hun til en sci-fi-film autition?), håret og de enormt grimme støver (ser de ikke billige ud?), så ligner kjolen noget hendes 8 årige niece har lavet.


HOT:
Now we're talking! Uhh luksus, luksus, luksus. Det er dejligt at Caroline Flemming ikke er bange for janteloven. Hun ligner jo en dronning, overdænget med diamanter og ægte pels. Kombinationen af kjolens tekstur og sarte cremefarve, med den korte brune pels er lige i øjet. Og stylingen med det opsatte hår og de røde læber, er med til at skabe et lækkert sammensat look. Nogen gange kan god stil godt købes for penge.
Billederne er fundet på msndk.starlounge.com

2 kommentarer:

CharlotteAmalie sagde ...

Jeg er helt forelsket i den lækre mørkeblå kjole. giv mig, giv mig, giv mig :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja den er super fin - selvom det åbenbart er sidste års mode haha:)