mandag den 25. januar 2010

Ugens HOT or NOT

HOT:
Victoria Beckham bærer her min drømme forårsjakke fra Burberry Prorsum -hele deres kollektion forår 10, var en af mine absolut ynglings. Jakken kommer helt fortjent i fokus, med bare ben, enkle sko og en enkel taske (enkelt, men nok absurd dyrt!). Og selve hendes kropsholdning er mindre robotagtig end normalt - så plus for det også!


NOT:
Beyonce, jeg har kun én ting at sige: Cameltoe!

HOT:
Jeg er vild med dette billede af mange årsager. For det første bærer Anna Paguin, Alexander McQueen, og det er jo altid hot hot hot. Der er bare noget magisk over det reptil-digital-print, som McQueen har skabt.
For det andet står hun med hendes forlovede - og medskuespiller fra tv-serien True Blood. Og de to har bare en forrygende on-screen kemi ..mmm..vampyr-sex. Så alt i alt: meget hot!

4 kommentarer:

Jazz sagde ...

Jeg så de billeder i går og jeg synes de virkelig klæder hinanden, og åhhh... hvor jeg savner True Blood, så meget at jeg er begyndt at læse bøgerne :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Min næste mission er også at læse bøgerne - håber at de er ligeså dramatiske og sexede:)

elizabeth sagde ...

miss beckham er altid hot! hendes jakke er mindst ligeså hot!

, itssolastseason.blogspot.com :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Hej Elizabeth,

ja hun hun har en meget lækker og selvsikker stil - nogen gange poserer og går hun dog meget stift, og derved kommer tøjet ikke helt til sin ret (ifølge lille mig selvfølgelig):)

- chekker din blog ud!