fredag den 29. januar 2010

Medina på Alt For Damerne - Åh nej!


Okey dette billede var det eneste jeg kunne finde....men næste gang I står i køen og chekker forsider ud, så ved I hvad jeg taler om.
Er der mon nogen på Alt For Damerne, der har noget imod Medina? Hun ser jo 10 år ældre ud på deres forside - lyset på hendes ansigt, hendes frisure og stylingen yder hende slet ikke retfærdighed.
Hun har en cool og edgy stil, som de slet ikke har taget fat i og udnyttet på denne forside. Det er en ommer Alt For Damerne!

6 kommentarer:

Sophia Maria sagde ...

Åh du har ret. Det er bare et rigtig uheldigt billede. Og Medina kan altså noget med mode og stil, hun er så international på en cool dansk måde. Og her ligner hun en mor til tre. Det er en ommer Alt for Damerne

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja, hun er jo kun 23 år - hvilket hun ikke ligner her. Lad os håbe, at billederne inde i bladet er bedre - for Medinas skyld:)

Lea sagde ...

Sikke dog et skrækkeligt billede af hende. Hun ser også lidt halvsur ud, ikk?
Og Medina wishes she was 23 :) Hun er 27 (men ser dog stadig ældre ud på billedet..)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Nå i mit hoved var hun 23 år - ved ikke hvor jeg havde det fra haha! Tak rettelsen Lea. Som 27 årig vil man da slet ikke se ældre ud (I know what I'm talking about):)

Sl sagde ...

Kiggede lige nærmere på coveret, da jeg stod i den lokale kiosk og ikke nok med, at hun ser ældre ud, men mystiske skygger gør også, at hun ligner en mand! Ikke godt!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha, ja ikke - det er virkelig som om, nogen bare ikke ville have, at hun så godt ud på Alt For Damernes redaktion:)