mandag den 30. november 2009

Ugens HOT or NOT

HOT: Dita Von Teese har en gennemført 50'er stil, som de færreste kan gøre efter. På Dita ser en blå knælang kjole med art deco print, super elegant ud - og ikke konet, som den f.eks. ville på mig. Hun har tilsat en lækker taske og søde peptoe stiletter. De røde læber kan man dog uden problemer kopier fra Dita, både til hverdag og fest.

HOT: Emily Rossums rejsesæt er et ret lækkert hverdagsoutfit. Med den slaskede grå sweater og et par grå jeans, der har fået tilsat til en sjat farve i form af den blommefarvede tanktop. Modsætningsforholdet mellem de rå støvler og den fine bling-bling halskæde er rigtig skøn.

NOT: Alicia Keys' outfit er en rodebunke af utiltrækkende elementer. Generelt er jeg ikke så vild med højhalsede trøjer, da man hurtigt kommer til at se lidt kvalt ud. Her bliver den guldfarvede højhalsede trøje bestemt ikke bedre af, at den er sat sammen med en turkis læderjakke. Oveni dette tilføjes et par bronze slangeskindsstøvler -som prikken over i'et på et, i forvejen, grimt sæt tøj.

5 kommentarer:

Sophia Maria sagde ...

Oh dear, Alicia har seriøst brug for hjælp... Men jeg er helt vild med Ditas stil!

Sidsel sagde ...

Ja Alicia er ghetto-fabulous på den ufede måde og Dita er altid skøn!:-)

Jazz sagde ...

Det gør lidt ond i øjnene når man kigger på Alicia. Har hun glemt at kigge sig selv i spejlet?

Jannemieke sagde ...

Elsker Dita's stil! Det er fantastisk at hun er så god en ambassadør for vintage tøj :-)!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja Jennemieke, hun bærer vintage-stilen så smukt - ren inspiration!