lørdag den 14. november 2009

Inspiration: Mary-Kate Olsen

Mary-Kates mange ringe.....


Sam Edelman Zoe version af Mary-Kates ynglingsstøvle fra Balenciaga.....


Brug støvlen med smalle jeans eller med gamacher som Mary-Kate....
Topshops meget billigere version af Stella McCartnyes trådsandal...Tilføj som Mary-Kate postkasserød neglelak, som en fed farvekontrast....


Mary-Kate Olsen er den ene søskendedel af Olsen tvillinger, der udover deres brandimperium af bl.a. tøjfirmaerne The Row og Elizabeth&James, har en utrolig sej, personlig og til tider eklektisk stil.

Tvillingerne har ofte fået hug i medierne for deres tøjstil, men det kan ikke fornægtes at de igen og igen har ramt plet i forhold til kommende trends. Ikke alle har dog millioner under madrassen til at suppelere klædeskabet med dyre designerrober, men man kan alligevel nemt hente inspiration fra pigerne.


På bloggen Olsenanonymous.blogspot.com kan man udforske pigernes stil. Mary-Kate har været utrolig glad for Stelle McCartnyes trådsandaler (til godt 4000 kr) og heldigvis har Topshop ligeledes fået øje på skønhederne og lavet en billigere version til 500 kr.


Balanciaga støvlerne er også en af Mary-Kates yndlinge og på Nastygirl.com kan man få nogle meget vellignende støvler af Sam Edelman Zoe til godt 1700 kr.Et andet super fedt stylingtrick fra Mary-Kate er ringe- og mange af dem. På Asos.com, H&M eller Gina tricot kan du finde rigtig mange forskellige slags ringe, der ikke koster en bondegård. Gør som Mary-Kate og vælg store cocktailringe - enten med en vintagefeel eller mere rå f.eks med et similidødningehoved. Bland med ringe du allerede har i dit smykkeskrin. More is more når det kommer Mary-Kates smykkestil.
Ingen kommentarer: