torsdag den 14. juli 2011

Hvem gør det bedst i Michael Kors?

Hilary Swank og Rosie og Rosie Huntington-Whiteley har begge vist sig i bukser og top fra Michael Kors. Men hvem gør det bedst i den creme-farvede dragt?

Hilary gør sættet nedtonet glamourøst med den krystalbesatte langærmede top og sølv plateau-sko. Bukserne er mere tætsiddende og er lidt korte, så skoene ses. Begge kvinder har bløde krøller og nude make-up til. Lækkert look til Hilary - men lidt til den kedelige side.

Rosie gør hvad hun gør bedst: Gør det sexet med en afslappet holdning. Hun har tilsat en nedringet top som viser bar ryg og kavalergang. Men jeg syntes at dette fungerer rigtig godt til de løsere bukser. Der skabes et balanceret look mellem trendy og sexy. Desværre er bukser liiiige en tand for lange, men foretrækker dog at de dækker skoene.

Så vinderen er: Rosie!

1 kommentar:

BetinApple sagde ...

Jeg er helt enig med dig. Rosies look spiller perfekt sammen, og den der top ville have været SÅ slutty sammen med stramme jeans eller nederdel, men sammen med de der bukser er den perfekt. Hillarys look bliver på en måde lidt for konet til mig, med den nude langærmede t-shirt.